Autogeni trening


Pisma podrške Jadranki Škarici (ukupno: 228)

Svi mi, koji želimo izraziti svoje mišljenje

vezano za novinski članak o Jadranki Škarici, njezinom privatnom životu i informacijama o poslovanju i Autogenom treningu, koji je izašao u Jutarnjem listu, u nedjelju 29.7.2018. godine te svim preuzimanjima drugih novinskih i televizijskih kuća i internet portala (kako u Hrvatskoj tako i u drugim državama), ODLUČILI SMO, potaknuti vašim pozivima i porukama, pružiti podršku i izreći svoje mišljenje i činjenice. Prozivanjem Jadranke Škarice, voditelja autogenog treninga i mi se osjećamo prozvani kao osobe koje su pohađale i primjenjuju metodu Autogenog treninga.

Hvala svima na pruženim riječima podrške, jer po njima svi znamo kako nismo sami.


  Tajana Marinović-Remetić    3.8.2018. 15:41

31. srpnja 2018. g. dan je kad sam na jednom portalu pročitala „Željkovu ispovijest“ (jer smo nekad bili na ti u Udruzi Pet +, prenesenu iz nedjeljnog Jutarnjeg) i ostala zamrznuta u šoku. Navodi o mojoj Jadranki, da, mojoj, jer ti jesi moja i naša Jadranka. Ne, bivši prijatelju to.

Prikaži više...
  Marijana Vlaić    3.8.2018. 15:43

Pismo javne podrške Jadranki Škarici Šok i nevjerica od količine laži, neistina, polu-istina i manipulacije polako popušta i imam potrebu javno dati podršku Jadranki Škarici, voditeljici autogenog treninga. Obuku sam i sama prošla prije puno godina koju i danas redovito, samostalno provodim i živim. Inače, autogeni znači.

Prikaži više...
  Darko Ilić    3.8.2018. 15:46

Jadranka je dio mojega života već 20 godina. S njom sam prošao najljepše i najteže trenutke svoga postojanja i ne znam i ne želim zamisliti kakav bi moj život bio danas da je nisam upoznao. U svom svijetu nazivam je najljepšim stablom u mojem vrtu na kojeg se uvijek mogu.

Prikaži više...
  Goranka Kabić    3.8.2018. 15:47

Autogeni trening je u moj život donio puno promjene u smislu osvještavanja sebe. Majka sam četvero djece. Jedno od djece ima ADHD, disleksiju i disgrafiju. U periodu kada mi je bilo jako teško, kada sam tražila pomoć i kucala na puno vrata vezano za savjetovanje u odgoju mog djeteta ušla.

Prikaži više...
  Irena Račić    3.8.2018. 15:49

Draga Jadranka, Ovih dana jako često se sjetim tvojih riječi koliko je informacija moćna i što jedna informacija može učiniti čovjeku... Pored svih neistinitih informacija koje se o tebi sada govore imam potrebu reći da nije bilo tebe ne znam da li bih danas bila tu, i.

Prikaži više...
  Ivana Milošević    3.8.2018. 15:52

Vrlo jednostavno. Jadranka mi je svojim načinom prenošenja autogenog treninga, a prvenstveno svojom osobnošću pomogla da svoj život oblikujem u Život i počnem živjeti. Spasila sam se. Njezina bezrezervna podrška i vjera u mene su mi pomogle da uspješno riješim svoje životne izazove, kojih je bilo i kojih danas ima,.

Prikaži više...
  Erika Tomljenović    3.8.2018. 15:53

Prilog koji je izašao prije nekoliko dana, medijski linč na Jadranku Škaricu i Autogeni trening u biti najmanje govori o njoj samoj i o Autogenom treningu, a više o stanju u Hrvatskoj i o ljudima. Rijeka gnjevnih, zlobnih komentara, neistina i iskrivljenih i skandaloznih izjava koje pune stupce i komentare,.

Prikaži više...
  Lucija Novaković    3.8.2018. 15:54

O Jadranki mogu reći samo najbolje, toliko posvećenosti, strpljenja i brige se rijetko sreće, ona je moja Učiteljica i moja podrška. Uvijek imam onaj mali osjećaj da ako i sve pođe ukrivo mogu otići k njoj po savjet i utjehu. Ponekad se ne složim s njom, odreagiram i nakon.

Prikaži više...
  Mirela Šulić    3.8.2018. 15:56

Kada me pitaju kamo ja to odlazim već 14 godina, redovno, bez iznimke, svaki put s nestrpljenjem i izlazeći s oduševljenjem, kažem im na autogeni trening kod Jadranke Škarice. A što je to, pitaju… tko je ona? A ja im kažem, to je moja druga majka, to je žena.

Prikaži više...
  Tomislav Hatlak    3.8.2018. 15:58

Polaznik sam AT-a od 2004 godine. Smatram to velikom, zapravo najvećom prekretnicom u svom životu, te broj jedan investicijom novaca i vremena koju sam mogao učiniti za sebe. Tehnika mi je omogućila da spoznam svoje želje, potrebe i mogućnosti, te uz stručno Jadrankino vodstvo prihvatim i.

Prikaži više...
  Tin Sakač    3.8.2018. 16:02

Jadranka Škarica je moj učitelj. Poznam je već 17 godina i u sve to vrijeme ostala je ista kakva je i bila kad smo se upoznali - iskrena, jednostavna, vjerodostojna, ljubavna, mudra. Ona je čovjek koji je uz vas, osoba od velikog povjerenja i velika pomoć i podrška u životu..

Prikaži više...
  Josipa Pavičić Berardini    3.8.2018. 16:03

Neki ljudi tako brzo zaborave gdje su nekad bili... tužno je to. Jadranka je svijetla točka mog života, prijatelj i podrška. Zahvalna sam joj na svemu što me naučila jer sam uspjela preživjeti mnoge životne “nevere” i iz njih izaći kao pobjednica. I nisam jedina, na stotine.

Prikaži više...
  Ana Žnidar    3.8.2018. 16:04

Jadrankinu tehniku autogenog treninga sam počela koristiti 1999. godine. Ta tehnika je polako počela djelovati na moj život. Intenzitet djelovanja je isključivo jak onoliko koliko prakticiram trening. Zahvaljujući znanjima koja sam stjecala postajem bolji čovjek koji shvaća život u svoj njegovoj punini. Jadranka mi nikad ništa nije obećala, ali.

Prikaži više...
  Ante Kodžoman    3.8.2018. 16:05

Zahvalan sam za znanja koja sam dobio, svu podršku, ljubav, pomoć i razumijevanje koje daje. Hvala od srca. Ante Kodžoman

  Antea Kodžoman    3.8.2018. 16:05

Hvala Jadranki za svu ljubav i podršku. Naučila me što znači biti dobar čovjek te na sve životne situacije i ljude gledati kroz ljubav i zahvalnost. Hvala ♥ Antea K

  Antonia Crnečki    3.8.2018. 16:11

Draga Jadranka, ovim putem želim ti se zahvaliti za sve što sam uz tvoju pomoć i podršku postigla radom na sebi. Zahvaljujući tvojoj vjeri u mene postala sam bolja, kvalitetnija, sretnija osoba koja vjeruje u sebe i svoje mogućnosti. Konačno živim život i s tvojim učenjima lakše se nosim.

Prikaži više...
  Danijela Dasović (Srdarev)    3.8.2018. 16:14

...pismo Jadranki Škarici Osjećam neiscrpnu zahvalnost što si dio mog života već dugi niz godina, ne samo kao učitelj, već prvenstveno veliki Čovjek. Ono što činiš svojim postojanjem, radom, nesebičnim davanjem, pomaganjem, nemjerljivo je. Ono što daješ, neprocjenjivo je. Ponekad i nemam prave riječi kako, što.

Prikaži više...
  Dina Lozina    3.8.2018. 16:16

Ovim putem dajem javnu podršku voditeljici Autogenog treninga gđi. Jadranki Škarici i njenoj suradnici gđi. Miri Davidović. Završila sam prvi stupanj Autogenog treninga kod gđe. Jadranke Škarice prije 17 godina te nakon toga i Intenzivni stupanj. Niti u jednom trenutku nisam doživjela bilo kakvu vrstu manipulacije, prisile ili sugestije.

Prikaži više...
  Dragi Ilić    3.8.2018. 16:17

Hvala ti Jadranka, zbog tebe sam bolji čovjek. Dragi Ilić

  Duška Kodžoman    3.8.2018. 16:25

Lijepo je poznavati osobu kao što je Jadranka. Neizmjerna pomoć, oslonac i velik Čovjek. Hvala na svim znanjima, koja strpljivo prenosiš, zahvalna sam što te imam u životu. Duška

  Edvin Buršić    3.8.2018. 16:26

Meni je Jadranka, svojom obukom autogenog treninga i individualnim razgovorima, puno pomogla na obiteljskom, poslovnom i osobnom planu. Smatram da sam puno napravio na osobnom i profesionalnom razvoju i karijeri. Ono što mi je najviše pomoglo je njena iskrenost i podrška da mogu uspjeti u svojim ciljevima. Također, smatram da.

Prikaži više...
  Elfrida Vrčković    3.8.2018. 16:55

Sve čemu me Jadranka učila odzvanjalo je u meni prihvaćanjem i razumijevanjem, jer mi znamo i prepoznajemo, samo je pitanje naše spremnosti, volje i dosljednosti. Nije lako živjeti usklađeno sa sobom, jer moramo mijenjati dosadašnje modele ponašanja koji su nam često štetili. Bili su nam navika koje nam.

Prikaži više...
  Gordana Barko Poljak    3.8.2018. 16:58

Tko je Jadranka Škarica? Jadranka je toplo i milo biće koje stalno pomaže, daje svu sebe i trudi se da bi mi naučili koračati životom. Kako živjeti, kako se nositi sa životom, kako se nositi s tragedijama, problemima, stresom i kako pri tome ostati mentalno i fizički zdrav, to.

Prikaži više...
  Irena Gorše    3.8.2018. 17:00

Polaznica sam autogenog treninga koji predaje Jadranka Škarica od 1998. godine. Svih ovih godina svjedočila sam njenom profesionalizmu i ljudskom, toplom odnosu sa svojim polaznicima, te je cijenim i poštujem prvenstveno kao čovjeka. Sva znanja koja sam tamo dobila primijenila sam u praksi i vidjela njihovu djelotvornost što me.

Prikaži više...
  Ivan Abramović    3.8.2018. 17:01

S obzirom koliko mi je sreće, uspjeha i zadovoljstva Jadranka donijela u život, da je Autogeni trening ne znam što - računajte na mene do kraja života. Jadranka hvala ti na svemu što činiš i što si pomogla meni i mojim najbližima da postanemo sretni ljudi. Lijepi pozdrav, Ivan Abramović

  Karmela Kiš    3.8.2018. 17:06

Polaznica sam tečaja Autogenog treninga Jadranke Škarice već dugo vremena. Profesionalnost, korektnost i podrška koju sam dobila od nje godinama bila je konstantna, te ju shodno tome podržavam. Karmela Kiš

  Lidija Ivšak    3.8.2018. 17:07

Grčki filozof Diogen hodao je sa svijećom u ruci, a na pitanje zašto, odgovorio je da traži Čovjeka. Nije ni danas drugačije, no ja sam tog i takvog Čovjeka pronašla kad sam prije mnogo godina došla na Autogeni trening i upoznala Jadranku Škaricu. Naučila sam kako je tajna uspješnog i.

Prikaži više...
  Maja Halvaks    3.8.2018. 17:08

Draga Jadranka, voljela bih da ovi reci mogu prenijeti snagu moje podrške, zahvalnosti, poštovanja i ljubavi koju osjećam prema tebi. Hvala ti za Autogeni trening i znanja, hvala ti za profesionalnu pomoć, za dobrotu, za davanje, hvala ti za ljubav. Hvala što nas sve ove godine učiš odgovornosti i.

Prikaži više...
  Martina Beuk    3.8.2018. 17:10

…autogeni trening primjenjujem u svom životu već gotovo 20 godina prema učenjima koja mi je prenijela naša voditeljica Jadranka. Načela tih učenja nikada nisu bila u suprotnosti s načelima jednostavnog načina života u skladu sa svim prirodnim zakonima po kojima čovjek oduvijek živi. Beskrajno sam ti zahvalna na tome draga.

Prikaži više...
  Mirna Andrijašević    3.8.2018. 17:12

Draga Jadranka, Vjerujem da su poštenje, samopoštovanje, poštovanje i predan rad vrijedni života koji je primjeren svakom čovjeku. Slobodan izbor putem odgovornosti omogućuje svima da izaberu ono što svjesno žele, istinu, a time i ljubav. Draga Jadranka, učila si nas i još uvijek učimo jednostavne životne lekcije koje nam.

Prikaži više...
  Nataša Vrhovec    3.8.2018. 17:30

Draga Jadranka, draga Mira, sigurno nije lako nositi se s natpisima koje srećemo na portalima ovih dana i zato vam želim objema dati svoju podršku, zagrljaj i veliko hvala u ovim teškim trenucima. Draga Jadranka, prije svega, hvala ti što si moj učitelj autogenog treninga, tehnike koja.

Prikaži više...
  Nevenka Artić Banovec    3.8.2018. 17:32

PUNA PODRŠKA JADRANKI I MIRI za puno lijepih i dobrih savjeta kad je bilo najpotrebnije. Nevenka Artić Banovec

  Nikola Orešković    3.8.2018. 17:50

Jadranka uči ljude kako preuzeti odgovornost i daje im svoju podršku u tome. Na taj način unapređuje naše društvo, mislim da je u tome izuzetno uspješna. Naravno da postoje ljudi koji ne žele preuzeti odgovornost, nego traže krivca za svoje greške. Pozdrav Nikola Orešković

  Sanja Dozet    3.8.2018. 17:51

Više od 20 godina radim u odvjetništvu. Imala sam sreću susresti Jadranku i njezino učenje i taj susret je bio ključan da sam danas sretan i zadovoljan čovjek bez obzira na stresno i zahtjevno zanimanje koje obavljam. Redoviti sam polaznik Jadrankinih predavanja i mogu reći da nisam srela osobu kao.

Prikaži više...
  Silvia Cvitaš-Mak    3.8.2018. 17:52

Najbolja odluka koju sam u životu donijela je bila odluka da krenem na Autogeni trening kod Jadranke Škarice. Bilo je to prije jedanaest godina. Onda toga nisam bila svjesna, danas jesam. Koje je to bogatstvo... Beskrajno sam zahvalna da sam se na svom životnom putu srela s njezinim. Znanje koje.

Prikaži više...
  Slavica Durković    3.8.2018. 17:52

Draga Jadranka, Hvala Ti na svemu što si me naučila. Izražavam Ti svoju podršku situaciji u kojoj si se našla. Znanje koje si mi prenijela pomoglo mi je jako puno i život učinilo jednostavnijim i ljepšim. Slavica Durković

  Lasta Pavić Orešković    3.8.2018. 17:53

O gospođi Jadranki Škarici mogu se izjasniti samo u superlativima, kao osobi i stručnjaku. Lijepi pozdrav, Lasta Pavić Orešković

  Tea Rogić    3.8.2018. 17:55

Imala sam 25 godina i bila sam pri kraju faksa. Bez financijskog zaleđa, psihički i emotivno iscrpljena - na rubu sustavnog raspada. Jadranka me tada naučila kako da sama polijepim i izliječim komadiće sebe koji su još bili preostali, i pokazala mi da imam još beskrajno snage za sve što.

Prikaži više...
  Toni Adžić    3.8.2018. 17:56

Nastavno na nedavni medijski napad na Jadranku Škaricu i autogeni trening, imam potrebu izraziti svoju punu potporu i zahvalnost Jadranki Škarici koja je meni i mnogim mojim prijateljima pomogla da postanemo bolje, sretnije i zdrave osobe. Jadranka, hvala ti što si nam podrška i uzor! Lijepi pozdrav, Toni Adžić

  Zvonimir Šatalić    3.8.2018. 17:58

Prve alate autogenog treninga sam upoznao pred više od 10 godina. Tijekom svih ovih godina su mi nebrojeno puta bili na pomoći, a radi se o mentalnim vježbama koje su ne samo korisne nego i zabavne. Znanja i tehnike autogenog treninga smatram nužnim dijelom opće kulture i svakodnevne higijene. Edukacija.

Prikaži više...
  Sanja Durković    3.8.2018. 17:59

Autogeni trening mi je donio samo dobro u životu. Uz Jadrankinu podršku izgradila sam samopoštovanje, samopouzdanje te svijest da sam samo ja "kapetan svog broda". Putujem i uživam. Lijepi pozdrav, Sanja Durković

  Sanja Mandić    3.8.2018. 18:00

Draga Jadranka, uz tebe sam. Hvala Ti što s ljubavlju i vjerom prenosiš znanja Autogenog treninga. Hvala što svojim primjerom pokazuješ što znači biti čovjek, što je odanost, ljubav, prihvaćanje, razumijevanje, ne suđenje, ne tračanje, ne mržnja. Bez obzira na sva događanja i okolnosti znam da će.

Prikaži više...
  Stela Boman    3.8.2018. 18:02

Hvala ti draga Jadranka što si me naučila živjeti u miru i ljubavi! Tvoje najveće dobro srce, pomoglo mi je nastaviti život bez tuge i boli. Ti koja u mom srcu imaš posebno mjesto, želim da znaš koliko te cijenim i volim, a posebno koliko sam ti zahvalna na nesebičnom.

Prikaži više...
  Tatjana Golubić    3.8.2018. 18:04

Draga Jadranka, od prvog trenutka kad sam te ugledala i čula s koliko žara govoriš o autogenom treningu, znala sam da sam došla na pravo mjesto i neizmjerno sam zahvalna sebi što sam to prepoznala. Da te davne 1998. nisam došla na autogeni trening, danas ne bih bila.

Prikaži više...
  Vedran Vuinac    3.8.2018. 18:09

Već za pohađanja autogenog treninga kod gđe. Škarice, ono što sam smatrao velikim troškom postalo je moje najbolje ulaganje. Naučiti oprostiti sebi i drugima te kako u teškim trenucima ostati hladne glave, velika je stvar. Hvala Jadranka. Lijepi pozdrav, Vedran Vuinac

  Anja Antonić    3.8.2018. 18:10

Kroz tehniku autogenog treninga pronašla sam samo DOBRO u svemu što radim, mislim, djelujem. U Učitelju, Jadranki Škarici, neopisivu spremnost da uvijek iz početka i početka nesebično ulaže sve svoje znanje, ljubav i trud, učeći me da je putovanje jednako važno kao i dolazak na cilj. Od srca zahvaljujem!.

Prikaži više...
  Vesna Bezjak Tot    3.8.2018. 18:21

…. što reći a da već nije rečeno o Jadrankinom autogenom... prije petnaestak godina sam od Jadranke naučila neke nove životne plesne korake... ostavljen mi je izbor da plešući idem kroz život ili ne... ponekad baš lijepo plešem, ponekad pogriješim ali idem dalje... bez grižnje savjesti, onako kako znam... ponavljam.

Prikaži više...
  Vladimir Sabo    3.8.2018. 19:35

Draga Jadranka, molim Te i dalje ostani drugačija i slijedi svoj put. Hvala što nam svojim primjerom pokazuješ i učiš nas kako biti drugačiji i bolji čovjek, te kako život pogledati iz drugog kuta kako bi ga lakše proživjeli. Hvala Ti na tome. Lijepi pozdrav, Vladimir Sabo

  Željka Gluhak    3.8.2018. 19:37

O toliko vještina za život sam učila od tebe. Neke lekcije još uvijek istražujem. Želim da one postanu moje znanje i iskustvo. Jedna od lekcija koju sam naučila jest da sama donosim svoje odluke i da sam odgovorna za njih. Hvala ti. Lijepi pozdrav, Željka Gluhak

  Željka Kraina    3.8.2018. 19:38

Autogenim treningom bavim se nekoliko godina. Znanja koja sam dobila smatram poklonom. Ne samo da su mi omogućila kvalitetniji život, već su mi prvenstveno omogućila život. Hvala Jadranki na svakom uloženom trudu i ljubavi. Lijepi pozdrav, Željka Kraina

  Bruno Frgić    3.8.2018. 19:41

Draga Jadranka, samo ljubav, samo hrabro. Lijepi pozdrav, Frgić Bruno

  Svjetlana Plazonić Driženko    3.8.2018. 19:43

Jadranka, ja sam uz tebe, podrška sam ti! Osposobila si me da mislim svojom glavom uvijek i da gledam ljude u lice! Kamo gleda nekadašnji šampion u ovom objavljenom u Jutarnjem nabacujući se blatom na tebe, tvoje znanje, tvoj profesionalni i privatni život? Ne gleda u oči čitaoce ni novinara,.

Prikaži više...
  Hrvoje Bogdan    3.8.2018. 19:44

Autogenim treningom se bavim od 1994. godine. Kroz obuku Autogenog treninga stekao sam niz znanja i vještina koje primjenjujem u svakodnevnom životu. Jadranka Škarica je kao moj voditelj Autogenog treninga kroz čitav period stručno, predano, sa strpljenjem i entuzijazmom prenosila znanje. Najvažniji dio tehnike Autogenog treninga je da čovjek.

Prikaži više...
  Lucija Kuharić    3.8.2018. 19:46

Pohađanje autogenog treninga me je obogatilo za cijeli život, dobila sam znanja i alate da se nosim sa svim životnim poteškoćama. Jadranka Škarica je stručna, zainteresirana, iskreno želi pomoći čovjeku i što je najbitnije, živi svoja znanja i pokazuje primjerom. Hvala ti Jadranka! Lijepi pozdrav, Lucija Kuharić

  Miljenka Plazonić Bogdan    3.8.2018. 19:48

Tehniku autogenog treninga naučila sam kao polaznik osnovne obuke koju je vodila Jadranka Škarica 1993. godine. Od tada do danas, preko dvadeset pet godina, tehniku koristim kao podršku u svom privatnom i poslovnom životu, kao oblik meditacije koji mi pomaže da se mirnije i odlučnije nosim sa izazovima života. Naučila.

Prikaži više...
  Petra Podolšak    3.8.2018. 19:49

Dragoj Jadranki, kao moćnom i snažnom čovjeku poput tebe vjerujem da ćeš i ovu životnu prepreku, koliko god ona bila nepravedna, bolna i teška, uspjeti prebroditi svojom strpljivošću, mirom, ljepotom i beskrajnom ljubavlju koju daješ svima, jer si divna i najplemenitija osoba koja je svojom bezuvjetnom ljubavlju pomogla brojnim.

Prikaži više...
  Biserka Banović    3.8.2018. 19:50

Izuzetno sam tužna zbog pisanja u medijima neistinitih informacija o Jadranki Škarici. O izuzetnoj osobi, uz čije učenje sam stekla znanja koja mi čine život lakšim, boljim, ispunjenijim i ljepšim. Neizmjerno sam joj zahvalna za sve što čini i na način na koji čini kako bi naučili živjeti sa što.

Prikaži više...
  Boris Mlinarić    3.8.2018. 19:52

Svaki čovjek ima svoje izbore. 1996. godine sam izabrao završiti tečaj Autogenog treninga kod Jadranke Škarice. Od onda primjenjujem stečena znanja u svakodnevnom životu. Ta mi znanja pomažu u upravljanju stresom i osiguravaju mentalnu i emocionalnu ravnotežu. Lijep pozdrav, Boris Mlinarić

  Sandra Miler    3.8.2018. 19:52

Obuku autogenog treninga kod Jadranke Škarice završila sam 1998. godine i od tada sam njen redoviti polaznik. Predavanja kojima sam prisustvovala održana su profesionalno, jednostavno i kao podrška svakom čovjeku. Znanja koja sam naučila na treningu velika su podrška i pomoć u mom svakodnevnom životu od 1998. godine do danas..

Prikaži više...
  Sanja Grgić Ćurić    3.8.2018. 19:53

Jadranku sam upoznala 2001. godine kada sam išla na tečaj autogenog... Kasnije sam bila i na naprednom tečaju, te na nekim individualnim razgovorima... Puno mi je pomogla... a autogeni radim i danas, nakon 17 godina i tehnika je odlična... Hvala Jadranki na svoj strpljivosti i dugotrajnom radu s ljudima. Mnogima.

Prikaži više...
  Krešimir Kiseljak    3.8.2018. 19:55

Dobrobiti koje primjenjujem zahvaljujući učenjima Jadranke Škarice teško da stanu u nekoliko rečenica. Slobodan čovjek jedino misli svojom glavom i u konačnici jedino i sam bira svoje izbore. Slobodan i marljiv pojedinac, puno ne zastajkuje, djeluje te živi i radi kako bi bio dobro i oko sebe.

Prikaži više...
  Maja Blagdan    3.8.2018. 19:55

Hvala autogenom treningu i Jadranki što su mi pomogli da živim zdravije i sretnije. Maja Blagdan

  Aleksandra Sabo    3.8.2018. 19:58

Draga Jadranka, Hvala Ti što si mi još jednom pokazala koliko si velika, posebna i drugačija. Zbog toga u mom srcu imaš posebno mjesto. Šaljem ti podršku i vjerujem u tebe kao što si ti baš uvijek vjerovala u mene. Lijep pozdrav, Aleksandra Sabo

  Alma Fištrek Šalinović    3.8.2018. 19:58

Autogeni trening mi je promijenio život. Jadranka hvala ti na nesebičnom davanju, podršci i ljubavi. Lijepi pozdrav, Alma Fištrek Šalinović

  Bernhard Kurek    3.8.2018. 19:59

Hvala ti Jadranka što si mi pomogla da budem pozitivnija osoba u životu i da se nosim s teškoćama koje život stavlja pred mene. Imaš svu moju podršku. Lijep pozdrav, Bernhard Kurek

  Bojana Vukelić    3.8.2018. 20:03

Pročitala sam tekst gospodina Željka Mavrovića i iskreno suosjećam s njegovom životnom tragedijom bolesnog djeteta. Žao mi je da je utjehu pronašao u blaćenju gospođe Jadranke Škarice, naše najbolje psihoterapeutkinje. Suprug, ja i naše dvoje djece pohađali smo tečaj autogenog treninga, tematska predavanja i individualne satove gospođe Jadranke Škarice. Izuzetno.

Prikaži više...
  Danijela Kosanić    3.8.2018. 20:04

Autogeni trening, na koji sam krenula 2009. godine, mi je puno pomogao da se u životu lakše nosim sa nekim izazovima i snalazim u teškim trenucima. Svakome bih ga preporučila. Uči te ljubavi. Podsjeća te da budeš čovjek. Pruža ti podršku i napuni te kad se isprazniš. Nema.

Prikaži više...
  Danijela Zobunđija    3.8.2018. 20:08

Povodom nedavnih objava u medijima punih ružnih insinuacija na račun Jadranke Škarice, htjela bih izraziti potporu gđi Škarici i njezinom radu. Ne želim da oni koji je ne poznaju formiraju svoje mišljenje o njoj na osnovi medijskih iskrivljavanja i neistinitosti. U više od dvadeset godina koliko je poznajem Jadranka je.

Prikaži više...
  Davor Pavlov    3.8.2018. 20:09

Dragi moji ljudi, Više od 20 godina znam Jadranku, spasila mi je život i ono što uči i daje jedino može biti u području ljubavi. Nisam ni prije niti kasnije upoznao osobu s toliko strpljenja, mudrosti, znanja-LJUBAVI, hvala joj na tome. Lijep pozdrav Davor Pavlov

  Drenka Prolić Alanović    3.8.2018. 20:10

Sa zadovoljstvom mogu reći da Jadranku Škaricu poznajem dvadesetak godina i to kao izuzetno stručnu, predanu i dosljednu učiteljicu autogenog treninga, a isto tako kao toplu i suosjećajnu osobu uvijek spremnu pomoći. Lijepi pozdrav, Drenka Prolić Alanović

  Filip Bujan    3.8.2018. 20:11

Smatram da je Jadranka Škarica vrhunski stručnjak, izvrstan psihijatar i izraziti profesionalac. Osobito cijenim to što sve o čemu priča u teoriji potkrepljuje djelovanjem u praksi. Osoba je od velikog povjerenja. Zrači znanjem, iskustvom i otvorenošću. Teško je mjeriti osobine dobra, ljubavi, morala, davanja, predanosti, normalnosti, topline, ljudskosti... Uvjeren sam.

Prikaži više...
  Franjo Pongrac    3.8.2018. 20:14

Draga Jadranka, u ovom zahtjevnom trenutku želim ti zahvaliti na tvojoj ulozi učitelja na mom životnom putu. Hvala za silno povjerenje u mene i strpljivost. Upotrebom Autogenog treninga postigao sam značajne rezultate. Naučila si me kako prihvaćati životne stvarnosti i događaje i kako se veseliti životu. Uz tvoja učenja.

Prikaži više...
  Hana Pavlov    3.8.2018. 20:16

…da pišem knjigu, sve stranice knjige bile bi ispunjene samo pohvalom za Jadranku Škaricu i Autogeni trening. Svojom toplinom, strpljenjem, jednostavnošću i iskrenošću davala mi je podršku kad god mi je trebala. 12 godina, koliko idem na autogeni trening, učila me ljubavi, vjeri, prihvaćanju života sa svim svojim usponima.

Prikaži više...
  Igor Ševo    3.8.2018. 20:24

Ovim putem bih dao potporu Jadranki Škarici te neka zna da su mnogi ljudi uz nju, a tako i ja. Zahvaljujem joj na svemu što je učinila za mene i sretan sam te zaista bogat što je ona moja učiteljica. Uz tebe sam i drži se. Igor Ševo

  Ilona Toth    3.8.2018. 20:25

„Dok istina obuje cipele, laž proputuje pola svijeta.“ Mark Twain Budi svoja! Autentična, drugačija i uspješna. Puna ljubavi. Hvala što ostaješ Čovjek i u ovakvim trenucima. Lijep pozdrav Ilona Toth

  Ivana Bedenik    3.8.2018. 20:26

Hvala Jadranki...iz mojeg najdubljeg Bića, hvala. Ivana Bedenik

  Ivana Bičanić    3.8.2018. 20:27

Autogeni trening kao i sastanci starih polaznika kod Jadranke jedno su od onih mjesta gdje za pojedinca uvijek ima mjesta, i gdje si, kad god došao, dobrodošao! Tamo sam naučila kako funkcionira psihički svijet, ali su to ujedno i mjesta druženja, razvijanja međusobne tolerancije te učenja kako vidjeti sebe i.

Prikaži više...
  Ivana Tomas    3.8.2018. 20:28

Jadranku znam 14 godina i mogu joj samo zahvaliti na svemu što me naučila. Uvijek je tu za nas, spremna pomoći, puna razumijevanja, prihvaćanja, neosuđivanja. Pristupa svakom od nas individualno te smo za nju svi jednaki, bez obzira s kakvim životnim pričama dolazimo. Zahvaljujući njenom učenju koje sam svjesno vlastitim.

Prikaži više...
  Božica Šintić    4.8.2018. 20:48

Neizmjerno ti hvala Jadranka, na nesebičnoj pomoći u najtežim trenucima moga života. Volim te, tvoja Božica Šintić

  Christiana Uikiza    4.8.2018. 20:49

Prošla sam tečaj Autogenog treninga kod dr. Jadranke Škarice prije 15 godina, povremeno, kroz godine posjećivala njezina predavanja o raznim temama i mogu reći da je to bila jedna je od najboljih investicija koju sam mogla napraviti u svoj osobni i profesionalni razvitak. Etički principi koje ona propagira esencija su.

Prikaži više...
  Davor Piskač    4.8.2018. 20:52

Smatram pohađanje tečaja autogenog treninga izvrsno uloženim novcem zbog toga što mi je gospođa Škarica u dobroj maniri pozitivne psihologije i autogenog treninga duhovito, zanimljivo, racionalno i vrlo motivirajuće dala neka objašnjenja i savjete o tome kako sebi i ljudima oko sebe olakšati nošenje s raznim životnim problemima. Nisam stekao.

Prikaži više...
  Ivana Devčić Lamza    4.8.2018. 20:55

Draga Jadranka! Hvala ti na svemu što si me o ljudskosti i o Životu naučila kroz sve ove godine! Hvala ti na tehnikama Autogenog treninga i svom ostalom znanju koje si mi dala, a koje mi pomaže da u ovo stresno doba budem i ostanem zdrava, sretna i zadovoljna.

Prikaži više...
  Jenio Vukelić    4.8.2018. 20:58

Imam potrebu reći nešto o Jadranki Škarici i njenom autogenom treningu s obzirom na neke natpise u medijima. Način na koji Jadranka interpretira Schultzovu metodu treninga je izuzetan. Ne radi se tu o nikakvom „mysteriumu tremendumu“ i „mysteriu fascinansu“. Radi se u stvari o individuaciji, osvješćivanju ljubavi prema sebi i.

Prikaži više...
  Koraljka Haberle    4.8.2018. 20:59

Draga Jadranka, tvoje učenje Autogenog treninga mi je omogućilo višestruko kvalitetniji svakodnevni život kako privatno tako i poslovno te ti ovim putem izražavam zahvalu i podršku za daljnji rad. Hvala ti na svemu! Lijepi pozdrav, Koraljka Haberle

  Maja Mironović Harapin    4.8.2018. 21:00

Želim reći kako nakon završene obuke autogenog treninga kod Jadranke Škarice, osjećam veliku zahvalnost za sve što je ona učinila za mene! (Poznajem ju već 15 godina) Mislim da je prekrasno imati takvu osobu u životu kao što je Jadranka Škarica. Sva znanja koja sam stekla veliko su.

Prikaži više...
  Maja Rihtarić    4.8.2018. 21:01

Samo sve pohvale za stručnost i veliko znanje koje ima Jadranka Škarica... hvala Ti na svemu što nam pružaš draga Jadranka! Lijepi pozdrav, Maja Rihtarić

  Mario Huzjak    4.8.2018. 21:02

Autogeni trening i znanja koja mi je pružio smatram jednim od najljepših životnih iskustava. Jadranka i njeni suradnici osobe su prepune topline i ljubavi koje su mi omogućile da svoj život učinim bogatijim i kvalitetnijim. Lp Mario Huzjak

  Matej Adžić    4.8.2018. 21:04

Jadranka, hvala ti što si meni i mnogim drugima pomogla da počnemo živjeti život i postanemo sretne i zadovoljne osobe, uz tebe smo. Lijepi pozdrav, Matej Adžić

  Miroslav Lesjak    4.8.2018. 21:05

Draga Jadranka, Hvala ti na mudrosti, ljubavi, strpljenju, razumijevanju i vodstvu na mom putu. S dubokom zahvalnosti, Miroslav Lesjak

  Romana Ilić    4.8.2018. 21:05

Iznimna stručnost i želja da svojim znanjima pomogne ljudima, u kombinaciji s velikim entuzijazmom i energijom kojom to bez zadrške radi, za mene je, u najkraćem, opis Jadranke Škarice. Imati pomoć takve osobe, kao mentora i prijatelja, nešto je što svakome mogu samo poželjeti. Romana Ilić

  Aleksandar Malešević    4.8.2018. 21:12

Prvi stupanj autogenog treninga kod gđe Jadranke Škarice sam prošao nakon jednog teškog perioda u svom životu. Osim što mi je pomoglo u tom periodu također mi je pomoglo da promijenim način kako da se nosim sa svakodnevnim životnim izazovima. To je zapravo ono što se tamo i uči. Kako.

Prikaži više...
  Gordana Zamostni    4.8.2018. 21:12

Dajem javnu podršku Jadranki Škarici, našoj učiteljici koja nas je pratila i bila naše utočište, sigurna luka svih ovih godina. Ona je moja snaga, vjera, sigurnost, strpljivost zagrljena plaštem ljubavi. Ovim putem želim joj dati poštovanje, ljubav, snagu, sigurnost, vjeru, mir... dio onog što ona godinama bezuvjetno daje, a daje.

Prikaži više...
  Ivana Perica Štimac    4.8.2018. 21:13

Kod Jadranke sam na autogenom već 16 godina. Cijelo to vrijeme, uz znanja koja sam od nje dobivala, sazrijevala sam u mnogim životnim aspektima. Ona me naučila da budem bolji čovjek prema sebi i drugima, naučila me odgovornosti, nezamjeranju, neosuđivanju i opraštanju. Sva znanja koja nam je pružila služe za.

Prikaži više...
  Jan Zamostni    4.8.2018. 21:14

Iskazujem javnu podršku Jadranki Škarici. Naime, zbog medijskih natpisa i priloga s kojima se ne slažem zbog tendencioznosti i nepotpunog informiranja, izražavam podršku i poštovanje, te veliku zahvalnost prije svega čovjeku, ženi, stručnjaku i humanisti Jadranki Škarici. Hvala ti za sve dobro koje činiš ljudima. Prava moć je voljeti one.

Prikaži više...
  Jasminka Sabati Vukušić    4.8.2018. 21:16

Draga Jadranka, Hvala ti što vjeruješ u mene. Hvala ti što si me naučila da mislim svojom glavom, da vjerujem u sebe, da živim svoj život najbolje što mogu, prihvaćajući svaki događaj jer znam da je prihvaćanje jednako opraštanju i jednako bezuvjetnoj ljubavi. Hvala ti što si me.

Prikaži više...
  Lorna Stanić    4.8.2018. 21:16

Kroz autogeni trening kod Jadranke Škarice naučila sam se bolje nositi sa životnim izazovima, donositi odgovorno odluke, biti zadovoljna sobom i općenito kročiti kroz život sa zahvalnošću, prihvaćanjem i povjerenjem. Smatram neprocjenjivim darom dobiti u životu stručnog, kompetentnog učitelja punog ljubavi kao što je Jadranka i uvijek ću joj biti.

Prikaži više...
  Morana Mavra    4.8.2018. 21:17

Hvala, hvala, hvala Jadranka na vjeri, ljubavi, znanjima, podršci💙💙💙 Uz tebe, Morana Mavra

  Nena Meter Kiseljak    4.8.2018. 21:18

Učenje autogenog treninga kod Jadranke Škarice prekrasno je iskustvo. Zahvalna sam joj na stručnosti, srdačnosti i prijateljstvu. Znanje koje sam od nje dobila smatram neprocjenjivim bogatstvom koje uvijek nosim sa sobom. Lijepi pozdrav, Nena Meter Kiseljak

  Siniša Knežević    4.8.2018. 21:19

Prošlo je gotovo 6 godina otkad sam operirao maligni tumor na mozgu. Prognoze nisu bile dobre - tumor je bio vrlo velik i teško dostupan. 6 godina prije tumora Jadranka me naučila da život ne kažnjava, nego usmjerava, da činjenice nisu niti plus niti minus, već putokaz i test vjere..

Prikaži više...
  Vatroslav Gorše    4.8.2018. 21:21

Iznimno cijenim Jadranku Škaricu koja mi je svojim znanjima mnogo pomogla u životu te bila podrška kada mi je to bilo najpotrebnije. Zato joj veliko hvala. Vatroslav Gorše

  Žana Knežević    4.8.2018. 21:22

Da sam odlučila živjeti na otoku moje none, nedjeljom bih išla na misu - ne što ja nedjeljom obavezno idem na misu već zbog propovijedi don Dalibora, zbog njegovih riječi koje nekako uvijek dođu u pravo vrijeme, zbog riječi koje su mi potrebne i na kojima sam zahvalna. Tako bi.

Prikaži više...
  Alida Paljević    4.8.2018. 21:23

Tečaj autogenog treninga sam završila kao mlada cura davne 2000. godine. Znanje koje sam dobila ostalo je zauvijek u meni, na način da uvijek znam pronaći odgovore na pitanja, na način da uvijek znam pomoći sama sebi, a vrlo često i drugima. Zahvaljujući Autogenom treningu i Jadranki, naučila.

Prikaži više...
  Ana Pešut    4.8.2018. 21:24

Biti drugačiji u današnjem svijetu je izazov. Čim si drugačiji, nisi poželjan i društvo te na neki način "marginalizira". Kad sam krenula na AT shvatila sam da je u redu biti drugačija. Svatko od nas ima svoj put kojim ide i svatko od nas živi svoj život. I ne samo.

Prikaži više...
  Anica Meter    4.8.2018. 21:26

Jadranka Škarica od mene ima veliku zahvalnost. Anica Meter

  Gordan i Mirela Vojnić    4.8.2018. 21:27

Na autogeni trening kod Jadranke Škarice idemo više od 20 godina. Jadranka Škarica je osoba koja je obilježila naš život na svim razinama. Svojim učenjem i primjerom naučila nas je (još nas uči) razumijevanju, prihvaćanju, međusobnom poštovanju, odgovornosti. Jadranka je uvjek tu - svojim savjetima,.

Prikaži više...
  Ivona Poljak    4.8.2018. 21:28

Ja sam jedini kutak na svijetu koji mogu popraviti, poboljšati, učiniti ispravnim, a čineći to ohrabrujem i druge da isto čine. Draga Jadranka, hvala ti na ljubavi, strpljenju, mudrosti i plemenitosti. Lijepi pozdrav, Ivona Poljak

  Lasta Slaviček    4.8.2018. 21:29

Sve što smo ikada učili na treningu bilo je i ostalo duboko moralno i etično, usmjereno na izgrađivanje vlastitog integriteta, ali i dopuštanje drugima njihove puteve i načine: živjeti svoje i pustiti druge da žive svoje snove. Sve ovo što se sada događa spada u područje "Stilskih vježbi", "Rashōmona". Takva.

Prikaži više...
  Lučana Blažić    4.8.2018. 21:30

Ja imam samo lijepa i pozitivna iskustva. Sjećam se da sam u dva navrata nosila medicinsku dokumentaciju i da je Jadranka rekla da mi ne može pomoći te za to nije tražila nikakvu novčanu naknadu. Sljedeće što mogu posvjedočiti je da sam bila u jednoj fazi života kada nisam imala.

Prikaži više...
  Maja Meter    4.8.2018. 21:31

Jadranka Škarica je najdivnija i najpoštenija osoba koju sam ikada imala čast upoznati. Ono što sam dobila i naučila kroz rad i poznanstvo s njom je neprocjenjivo i uvijek ću joj biti zahvalna na svemu što je napravila za mene, na svemu što me imala strpljenja učiti i.

Prikaži više...
  Miroslav Matković    4.8.2018. 21:32

Draga Jadranka! Hvala ti na podršci koju neprestano i neumorno pružaš. Svaki susret s tobom zagrije dušu. Svaka riječ daje snagu za daljnje otkrivanje onoga što jesam. Ti si predivna osoba i velika učiteljica. Svjetlost tvoje duše pomaže mi da ojačam svjetlost u svojoj duši. Hvala ti! Tvoj Miroslav Matković

  Aida Čorbo Grozić    4.8.2018. 21:34

18 godina poznajem Jadranku Škaricu. Izuzetno cijenim i poštujem Jadranku i njen profesionalni rad. Veliki stručnjak i predavač, veliki čovjek. Aida Čorbo Grozić

  Ana Dujmović    4.8.2018. 21:35

Draga Jadranka! Ovim putem ti šaljem javnu podršku. Prvo se želim zahvaliti što si mi otvorila oči. Nakon 39 godina života počela sam slijediti svoju intuiciju i vjerovati u ono nešto, a to je da sve što se događa u nekom trenutku je najbolje za mene. Mogu potvrditi da.

Prikaži više...
  Davorka Mihoković    4.8.2018. 21:35

Draga Jadranka, hvala ti što si svojim pristupom, postupcima i znanjima oplemenila moj život, osnažila me i naučila kako se nositi sa različitim životnim situacijama, ići putem kao samopouzdana osoba svjesna svojih vrijednosti i pomogla mi da nađem svoj mir i zadovoljstvo te istinski uživam u životu. .

Prikaži više...
  Dina & Tomislav Zopf    4.8.2018. 21:36

Draga Jadranka, Hvala ti za znanja stečena Autogenim treningom. Naš život je postao jednostavniji, sretniji i ispunjeniji. Puno lakše se suočavamo s problemima koji nam dolaze na naš životni put, a mi kroz njega kročimo uzdignutog čela i s osmjehom na licu. Lijepi pozdrav, Dina & Tomislav Zopf

  Iva Matković    4.8.2018. 21:37

Draga Jadranka! Prisjećam se vremena kada sam prvi puta došla na predavanja iz autogenog treninga. U to vrijeme bila sam prestrašena od života, izgubljena i nesretna. Ti si bila moja prva učiteljica života i podučila si me s toliko ljubavi, strpljenja i iskrenosti. Prigrlila si me.

Prikaži više...
  Melita Čorbo    4.8.2018. 21:38

Hvala Ti Jadranka, svojim učenjem Autogenog treninga učinila si mi život lakšim, boljim i plemenitijim. Zahvaljujući tebi, svladala sam teške životne krize i naučila voljeti sve ljude. Melita Čorbo, prof.

  Vesna Novosel    4.8.2018. 21:39

Jadranku Škaricu poznajem 15 godina. Prošla sam tečaj I. i II. stupnja, svaki kontakt s njom za mene je uvijek bio pun suosjećanja, otvoren i jasan bez i jednog tračka manipulatorskog. Njezini tečajevi i predavanja su mi pomogli u boljem razumijevanju života. Lijepi pozdrav, Vesna Novosel

  Blaženka Bilešić    4.8.2018. 21:57

U osnovnoj školi imala sam učiteljicu. Naučila me čitati, pisati i računati, hvala joj. Godinama kasnije, nakon mnogo učitelja, upoznala sam i prepoznala Učitelja. Hvala meni. Jadranka je moja učiteljica autogenog treninga, metode samopomoći u kojoj sam pronašla odgovore na moja pitanja, konkretno i praktično. Tehnike koja me vratila Bogu.

Prikaži više...
  Ivana Knežević    4.8.2018. 22:03

Ovim putem dajem svoju punu podršku Jadranki Škarici kao zahvalu za sve dobro i korisno čemu me naučila posljednjih 11 godina. Ona je neobična žena, neiscrpne energije, dobrote, strpljenja i razumijevanja. Polaznica sam 2. stupnja i želim potvrditi da je način rada opisan u tekstu u Jutarnjem listu.

Prikaži više...
  Jelena Nikl    4.8.2018. 22:03

Polaznica sam autogenog treninga kod Jadranke Škarice zadnjih 10 godina. Za autogeni trening sam se odlučila jer se radi o medicinsko i znanstveno priznatoj metodi te upravo po preporuci mnogih prijatelja i poznanika koji su kod Jadranke pohađali obuku treninga. Nakon 10 godina pohađanja autogenog treninga, raznih teških životnih situacija.

Prikaži više...
  Tihana Pećirko    4.8.2018. 22:04

Jedino što mogu je ispričati vlastito iskustvo... Prvi stupanj autogenog treninga završila sam prije nekoliko godina kada sam se našla u jednom teškom periodu. Jadranka mi je pomogla tada, i hvala joj na tome, no prava vrijednost je nešto drugo. Nešto čiji sam učinak osjećala još dugo,.

Prikaži više...
  Snježana Štrbac Gašparić    4.8.2018. 22:05

Draga Jadranka, toliko dobroga sam od tebe čula, toliko podrške dobila. Ti si jedina osoba koju poznajem koja ne osuđuje i ne sudi, koja ne govori ružno o drugim ljudima, koja s bezgraničnim strpljenjem i ljubavlju daje drugima, a ponekad i na vlastitu štetu. Za.

Prikaži više...
  Vesna Zlović    4.8.2018. 22:06

Kod Jadranke sam naučila samo korisne stvari za život. Nikada mi nije ništa određivala ni nametala. Koristila sam ono što sam željela i što mi je pomoglo. Lijepi pozdrav, Vesna Zlović

  Željka Roguljić    4.8.2018. 22:06

Jadranku poznajem 15-ak godina i voljela bih je poznavati još duplo toliko 💜 Sve što sam na grupama naučila obogatilo je i oplemenilo moj život, naučivši me prihvaćati i situacije i ljude s dubljom vjerom, sa zahvalnošću i razumijevanjem. Uvijek je tu kad zatreba podrška, zagrljaj, poticaj, snaga, uvijek je.

Prikaži više...
  Fedor Frank    4.8.2018. 22:11

Kao polaznik autogenog treninga od 2011. g. imam potrebu napisati neke stvari tj. činjenice, a vezano za članak iz novina od 29.07.2018. Kroz sve ove godine imao sam priliku upoznati Jadranku kao osobu i kao učiteljicu Autogenog treninga. Upravo zbog toga sam bio jako iznenađen izjavama Željka Mavrovića.

Prikaži više...
  Boris Babić    4.8.2018. 22:18

Jadranku sam upoznao prije više od dvadeset godina, kada sam završio tečaj Autogenog treninga. Kao stručnjak na tome području oduševila me odmah svojim profesionalnim pristupom koji je prožet toplinom, humanošću i jednostavnošću. Sve mi se to odmah svidjelo, kao i pristup prema svakome od polaznika Autogenog treninga. Ono što sam.

Prikaži više...
  Denis Šneller    4.8.2018. 22:25

Draga Jadranka, Budi okružena ljudima koji znaju koliko vrijediš. Ne trebaš puno ljudi da budeš sretna, samo nekoliko pravih koji će te cijeniti zbog onoga što jesi. Lijepi pozdrav, Denis Šneller

  Jasna Kiseljak    4.8.2018. 22:28

Već desetak godina dolazim na predavanja autogenog treninga (pohađala sam prvi stupanj, intenziv i drugi stupanj) na kojima nam je Jadranka Škarica s ljubavlju i strpljenjem prenosila znanje i tehniku samopomoći koju možemo koristiti u svim teškim životnim situacijama prožetim ljutnjom, mržnjom, razočaranjem i slično. Bila je uvijek.

Prikaži više...
  Snježana Stjepanović    4.8.2018. 22:40

Iz sveg srca želim zahvaliti Jadranki što je ušla u moj život ili ja u njezin: zbog nesebičnosti s kojom dijeli svoje znanje i mudrost zbog potpore i ohrabrenja koje pruža kad ih zatrebamo zbog toga što nas cijeni i uvažava kao osobe ali najviše što.

Prikaži više...
  Marinko Severinski    4.8.2018. 23:01

Ovim putem šaljem javnu podršku Jadranki! Marinko Severinski

  Boris Berc    5.8.2018. 19:47

Polaznik sam autogenog treninga više od 15 godina. Iznenađen i rastužen napisima u novinama te izjavama gosp. Ž. Mavrovića (s kojim sam skupa prolazio obuku) istaknuo bih samo dvije stvari koje nas je Jadranka učila: 1. Propitajte sve, pa i moje riječi, i stvorite vlastito mišljenje. .

Prikaži više...
  Branka Žitnik    5.8.2018. 19:50

Zbunjujući članak s nedovoljno podataka, argumenata s manjkom protuargumenta, redoslijeda i logičnosti potaknuo me da kažem nekoliko riječi o mojem iskustvu Autogenog treninga kod gđe. Jadranke Škarice. Prošla sam tečaj AT, tematska predavanja i individualni razgovor, i danas mogu reći da mi je sve to zajedno dalo jedan širi pogled.

Prikaži više...
  Irena Donaj    5.8.2018. 19:51

Prije 10 godina odlučila sam pokloniti povjerenje Jadranki u trenutku kada sam tražila drugačije metode liječenja. I nikada nisam požalila. Zdrava sam i sretna osoba. Ovime dajem podršku Jadranki jer je iskrena i topla osoba koja je nesebično pomogla meni, članovima obitelji, prijateljima i znancima. .

Prikaži više...
  Damirian Janeković    5.8.2018. 19:55

Draga Jadranka, Danas sam pročitao jedan vrlo zlonamjeran i neutemeljen članak, pa sam time ponukan da ti napišem par rečenica. Bez obzira što novine provlačile po svojim stranicama, bez obzira što bilo koja osoba rekla, ja znam tko si i što si, što si.

Prikaži više...
  Goran Pihač    5.8.2018. 19:58

U životu imam dva iskustva kada sam bio oduševljen svojim idolima i nisam razmišljao svojom glavom. Oba su bili moji kraljevi, ali ja sam bio zamračen. Došao sam do predavanja Jadranke Škarice. Svaku njenu informaciju sam upotrijebio, testirao za sebe i uzeo ono što je meni.

Prikaži više...
  Ivan Ramljak    5.8.2018. 20:24

Draga Jadranka, želim ti zahvaliti na svemu što sam u ovih 15-ak godina naučio o sebi uz tvoju ljubav i podršku. Nimalo nije jednostavno hodati životom, upoznavati sebe kroz druge ljude i biti zahvalan. Najljepše od svega u životu je upoznavati i vidjeti ljude oko sebe, sa svim.

Prikaži više...
  Jasna Pereković    5.8.2018. 20:26

Javno istupam i dajem podršku Jadranki Škarici da je odgovorna osoba u prenošenju duhovnih znanja. Nesebično dijeli svoja, dugogodišnjim radom stečena znanja za dobrobit svih nas pojedinačno i planetarno. Prenosi kako odgovorno donositi vlastite odluke. Samostalno. Nisam svjedočila da je ikad utjecala na ičije.

Prikaži više...
  Jelena Zekanović    5.8.2018. 20:27

Draga Jadranka, imaš moju punu podršku u borbi protiv nepravde i lažnih optužbi. Hvala Ti, Tvoja pomoć mi je puno značila kako privatno tako i poslovno. Jelena Zekanović

  Josip Cvitaš    5.8.2018. 20:33

Moja priča, moja iskustva, moja ocjena rada i osobnosti, a kao reakcija na članak u Jutarnjem listu, na prilog u RTL Danas i RTL Direkt ... PORUKA SVIMA KOJI BI HTJELI ŠIRU SPOZNAJU I DOVOLJNO PODATAKA O LIČNOSTI JADRANKE ŠKARICE: iznadprosječnog znanja i sposobnosti, moralna, potpuno predana pomoći svojim polaznicima.

Prikaži više...
  Ana-Marija Kukuruzović    5.8.2018. 20:34

Tehniku Autogenog treninga naučila sam kod Jadranke Škarice. Primjena tehnike poboljšala je moj život i pozitivno utjecala na moju životnu okolinu. Bolje se nosim sa stresom, pozitivnije pristupam svakom događaju, imam više razumijevanja za druge i neprestano učim kako poboljšati komunikaciju u svakoj situaciji i odnosu. Ana-Marija Kukuruzović

  Ankica Kutle Beljan    5.8.2018. 20:37

Dajem podršku Jadranki Škarici, a i svim njenim polaznicima koje se prikazalo na uvredljiv način kao neke tupe ili nesposobne osobe koje su zbog svog valjda slabijeg uma postale žrtve neke sekte. S obzirom da sam općenito nesklona bilo kakvim nagovaranjima, fanatizmu ili ispiranju mozga, koji mi je.

Prikaži više...
  Ivana Loci    5.8.2018. 19:32

Draga Jadranka, 😊HVALA TI za razumijevanje, podršku i ljubav. Srećom da si i od ovog veća i jača. Lijepi pozdrav, Ivana Loci

  Jasminka Dobrović    5.8.2018. 19:33

Dajem javnu podršku Jadranki Škarici na svemu o čemu me je naučila i oplemenila moj život. Neizmjerno ti hvala Jadranka. Lijepi pozdrav, Jasminka Dobrović

  Ljiljana Cvetičanin    5.8.2018. 19:35

Zahvalna sam što poznajem Jadranku Škarica te izrazito cijenim način na koji me uči kako pojednostaviti život i s ljubavlju prihvaćati izazove na putu. Lijepi pozdrav, Ljiljana Cvetičanin

  Melanija Krklec    5.8.2018. 19:37

Draga Jadranka, hvala ti na učenju, podršci i ljubavi tijekom dvadeset i jedne godine. Autogeni trening kao i bilo koja druga tehnika rada na sebi i ljubavi prema sebi može se podučavati na različite načine; tvoj je način jedinstven, dragocjen, mudar, nesebičan i učinkovit. Ako je.

Prikaži više...
  Nataša Huljak    5.8.2018. 19:39

Svatko od nas u konačnici odgovoran je za sebe, svoj Život i svoja djela. Sami izabiremo kako ćemo živjeti, što ćemo odabrati za sebe a što odbaciti. Sami odlučujemo kako ćemo se ponašati i kakvi ćemo biti prema sebi i prema drugima. Ponekad, odrastajući bez odgoja, ljubavi i podrške roditelja.

Prikaži više...
  Nikolina Šarić    5.8.2018. 19:42

Idem kod Jadranke 15 godina. Svojom beskrajnom dobrotom i ljubavlju naučila me kako u sebi imati mir i davati ljubav sebi i drugima. Nikada nisam znala da tako nešto postoji i da je moguće živjeti u ljubavi. Autogenim treningom riješila sam napade panike, tjeskobe i kada me nešto boljelo, primijenila.

Prikaži više...
  Sandra Orinčić    5.8.2018. 19:43

Draga Jadranka, Ovime iskazujem svu podršku tebi, autogenom treningu, te sam najiskrenije zahvalna za sve što si nas naučila kako bi postali sretniji i zdraviji ljudi. Lijepi pozdrav, Sandra Orinčić

  Sanja Gjurčević    5.8.2018. 19:43

Obuku autogenog treninga završila sam prije 15-tak godina. Pomogla mi je na svim životnim područjima. Još uvijek se veselim svakom novom predavanju. Hvala Jadranka! Lijepi pozdrav, Sanja Gjurčević

  Ana Vucić    5.8.2018. 19:44

Draga Jadranka, Hvala ti na... ljubavi, blagosti, suosjećanju, nadahnuću, jednostavnosti, nježnosti, strpljivosti… Hvala Ti… Ana Vucić

  Violeta Jelinek    5.8.2018. 19:46

Polaznica sam Autogenog treninga kod Jadranke Škarice već 20 godina. Uz stečena znanja lakše mi je nositi se sa svime što život stavlja pred mene. Zahvalna sam na svemu Jadranki. Znam tko sam i što sam i koliko vrijedim i da smijem misliti svojom glavom. Sretna sam i zadovoljna! .

Prikaži više...
  Ivanka Hercigonja    5.8.2018. 19:48

Jadranka je u moj život ušla prije deset godina kada sam prolazila jedan vrlo teški period u svom životu. Zahvaljujući autogenom treningu sa kojim me upoznala i uputila kako ga koristiti ponovno sam se vratila na stazu života kojom sada kročim sa puno više samopouzdanja nego prije. Pokazala mi je.

Prikaži više...
  Melita Novak Vračarić    5.8.2018. 19:49

Jadranka Škarica je prvenstveno Čovjek, divan Čovjek, blaga i dobra, zrači mir, ljubav, strpljenje, suosjećanje i uvijek spremna pomoći. Moja je Učiteljica Autogenog treninga već 11 godina, naučila me kako prihvati sebe i svoj život, biti odgovoran čovjek koji ne sudi i ne traži krivca. Naravno, to je posao za.

Prikaži više...
  Zoltan Feher    5.8.2018. 19:54

Pridružujem se podršci Jadranki i drago mi je što se toliko ljudi oglasilo. Polaznik sam od 1996. sa prekidima, jer, iako se možda po članku gosp. Miljuša ne čini tako, mi polaznici imamo slobodu izbora, pa čak i kretanja. Kako vrijeme prolazi, Jadranka je sve bolja i bolja, a već.

Prikaži više...
  Željka Ćalina    5.8.2018. 19:59

Prvi put susrela sam se s Jadrankom 2009. godine. Mogu reći kako sam bila u prilično silaznoj životnoj fazi. Nisam se dobro osjećala fizički ni psihički. Vrlo brzo nakon obuke prvog stupnja, moj život počeo se mijenjati na bolje. U tih desetak godina, završila sam prvi.

Prikaži više...
  Željka Prokl    5.8.2018. 20:00

Draga i poštovana Jadranka, naše poznanstvo započelo je prije nešto više od dvadesetak godina kada su me moje životne i zdravstvene okolnosti dovele do Tebe da bi mi Ti pomogla. Svih ovih godina bila si tu, za mene, moju obitelj, uvijek spremna mi pomoći, biti mi podrška, ne.

Prikaži više...
  Andrejas Nikl    6.8.2018. 13:52

20 godina sam polaznik AT kod Jadranke Škarice. Jednostavno, kroz svoj životni put imao sam teških situacija kod kojih mi je Jadranka bezuvjetno izašla u susret i pomogla te imam potrebu reći da stojim na raspolaganju njoj i njezinoj metodi sada i dalje. Vjerujem da ću ovim djelom.

Prikaži više...
  Ana Mihelj    6.8.2018. 14:47

U najtežim životnim trenucima, ali zaista najtežim, pomoć koju mi je Jadranka pružila bila je slamka spasa, ona ruka pružena utopljeniku koji ne vidi izlaz. Do neba zahvalna! Ana Mihelj

  Damir Rezniček    6.8.2018. 14:50

Draga Jadranka, drago mi je da sam imao priliku upoznati te. Tehnika autogenog treninga i sva ostala znanja koja si meni i ostalima prenijela na obuci, uvelike mi pomažu jednostavnije se nositi sa svim životnim izazovima, privatnim i poslovnim. Hvala ti. Lijepi pozdrav, Damir Rezniček

  Gordana Mošun    6.8.2018. 14:58

Draga Jadranka, sretna sam i zahvalna što si moj Učitelj i dio mog života. Zahvaljujem ti na predivnim znanjima autogenog treninga koja nam nesebično i s puno ljubavi daješ. Hvala ti na svemu što sam postigla u životu radom na sebi i svojim vlastitim izborima, a uz tvoju pomoć.

Prikaži više...
  Irena Mišković    6.8.2018. 15:03

Odluka da odem na uvodno predavanje autogenog treninga bila je najbolja odluka koju sam ikada za sebe donijela. 20 godina trudim se i radim na sebi. Ono što mi je Jadranka predala je sposobnost i želja da živim život samostalno, odgovorno i kreativno. Zahvalnost koju osjećam nemjerljiva je i ne.

Prikaži više...
  Marijan Jergović    6.8.2018. 15:09

Kao dugogodišnji polaznik autogenog treninga pod vodstvom Jadranke Škarice mogu reći da sam stekao mnoga korisna znanja potrebna u svakodnevnom životu. Od Jadranke sam dobio ljubav, prihvaćanje, suosjećanje i podršku za kojima sam dugo tragao i na.

Prikaži više...
  Nataša Odak    6.8.2018. 15:22

Jadranka je puna ljubavi, topla, pristupačna. Iako je prošlo mnogo godina od našeg zadnjeg susreta, uvijek je se sjetim s velikim poštovanjem. Njena predavanja su mi pomogla da bolje upoznam sebe i donosim bolje odluke u životu. Zauvijek ću joj biti zahvalna za to! Nataša Odak

  Suzana Grgas    6.8.2018. 15:25

Jadranka, hvala Ti. Ne prođe dan bez prilike za primijeniti nešto od znanja koja sam primila od tebe. Stalno, kroz svako novo iskustvo ta mi se znanja slažu poput komadića mozaika u sve jasniju sliku. Hvala Ti što si mi ta znanja, strpljivo i uporno, ponavljala sve ove godine, bila.

Prikaži više...
  Gordana i Damir Devčić    6.8.2018. 20:33

U nevjerici smo pročitali članak Željka Mavrovića u Jutarnjem. Naša iskustva su u suprotnosti s iznesenim tvrdnjama Željka Mavrovića. Jadranka nas je uputila pravim putem, te riješila problem s našim sinom koji ima jednu od rijetkih dijagnoza, bez ikakvih potraživanja i obećavanja. Njena podrška traje godinama i još.

Prikaži više...
  Melita Hrengek    6.8.2018. 21:12

Punih 20 godina Jadranka je dio moga života. Prošla je sa mnom gotovo sve životne uspone i padove ili kako bi se jezikom autogenog treninga reklo, sve životne izazove. Diskretno, mirno, s puno ljubavi i bez ikakvog očekivanja da joj moram uzvratiti na bilo koji način. Prenijela mi je mnoga.

Prikaži više...
  Željka Horvat    6.8.2018. 21:17

Prije 15 godina završila sam prvi stupanj autogenog treninga. Bila sam toliko zadovoljna tečajem da sam ga preporučila još nekolicini osoba, koje su nakon odslušanog tečaja također bile jako zadovoljne onim što su naučile. Jadranka Škarica nam je na stručan, jednostavan i topao način pokazala kako se lakše nositi s.

Prikaži više...
  Snježana Vucić    6.8.2018. 21:36

... HVALA HVALA HVALA... Snježana Vucić

  Marina Nekić    6.8.2018. 21:37

Autogeni trening je najvrijednije i najbolje što sam uložila u sebe – i tako već više od 15 godina. Jadranki mogu „samo“ reći hvala da me podsjetila da su svi životni alati u mojim (i samo mojim) rukama i da uvijek imam izbora. Iz predavanja u predavanje me strpljivo uči.

Prikaži više...
  Irena Sili    6.8.2018. 21:39

Draga Jadranka, hvala ti na tvojoj volji, znanju i iskustvu i što ne odustaješ od nas, od nas šačice ljudi koji žele pomoći sebi i biti odgovorni za sebe. Upoznala sam te prije dvadesetak godina, oduševila si me svojim metodama i pristupom prema ljudima te drugačijim načinom učenja i prenošenja.

Prikaži više...
  Ivana Stanić    6.8.2018. 21:44

Jadranka Škarica je žena koja je svojim radom i nesebičnim davanjem sebe i svoga dragocjenog vremena oplemenila i ohrabrila brojne javne ili manje javne osobe. Međutim, ja nisam ovdje da govorim u ime onih drugih već da iznesem svoje iskustvo koje nije nastalo slučajno, a meni je u život dovelo.

Prikaži više...
  Renata Peserl    6.8.2018. 21:47

Pročitala sam prvi, Željkov članak i ostala sam zgranuta. Pročitala sam Jadrankin članak i jedino što je znakovito, izašao je u novinama na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a na naslovnici piše Dani ponosa. Želim reći Jadranki hvala i zahvalna sam joj na svemu što me je naučila, a ja.

Prikaži više...
  Anita Blažević    6.8.2018. 21:48

Poznajem Jadranku od 2003. i polaznica sam autogenog treninga. Jadranka je učitelj koji prenosi znanje i živi ono što govori, a svi znamo da se tako najlakše uči. Uz nju sam postala bolji i kvalitetniji čovjek. U trenutcima kad mi je jako teško sjetim se njezinih riječi: „I TO.

Prikaži više...
  Zrinka Somek Mihaljević    6.8.2018. 21:52

Jadranka Škarica jedna je od najpoštenijih, najvjerodostojnijih i najdobrohotnijih osoba koje sam upoznala. Prošla sam sve stupnjeve obuke autogenog treninga kod nje. To mi je donijelo dobrobiti na puno načina; otvorilo mi nove životne vizure, učinilo me sigurnijom u vlastita opažanja, pomoglo mi da iz dana u dan ostvarujem jednostavniji.

Prikaži više...
  Mirta Kovačević    6.8.2018. 21:53

Jadranku poznajem od 1995. god., dakle već pune 23 godine i mogu reći da je autogeni trening uvelike promijenio moj život, učinio me boljom i kompletnijom osobom. Sretna sam i zahvalna što sam imala sreću upoznati Jadranku. Smatram autogeni trening jednom od najboljih investicija vremena i novaca u.

Prikaži više...
  Lorik Sopi    7.8.2018. 18:35

Čitajući sve ove komentare zapravo se vidi koliko je dragocjeno znanje koje smo dobili na autogenom treningu i kako se to znanje primjenjuje. Moj brodić kojim putujem kroz život je često na otvorenom moru, bogme nekad i u oluji. Nije me strah dignuti jedra jer imam tebe da puhneš vjetar.

Prikaži više...
  Atika Kovačević    7.8.2018. 18:37

Hvala mojoj učiteljici Autogenog treninga Jadranki Škarici što me naučila kako si sama mogu pomoći kad mi je teško u životu. Atika Kovačević

  Marina Brandvajner Jagust    7.8.2018. 18:40

Ovim putem želim pružiti podršku Jadranki jer je zaista ružno prozvana u medijima i jedino na što su tekstovi uputili je na okrivljavanje drugog za svoj život i svoje izbore. Jadranka je jedna divna, topla i pametna žena. Nikada, ali baš nikada, na njenim satima Autogenog treninga, ali ni prilikom.

Prikaži više...
  Damir Iviček    7.8.2018. 19:00

Svojim djelima ljudi nam pokazuju tko su. Jadranka Škarica u proteklih mi je 21 godinu pokazala da je Čovjek. S velikim „Č“. Hvala joj. Damir Iviček

  Marija Genc    7.8.2018. 19:01

Draga Jadranka, za sva znanja, ljubav, strpljenje, potporu... želim samo reći - veliko HVALA!!! Od srca, Marija Genc

  Lidija Večković    7.8.2018. 19:55

Žao mi je da se ime Jadranke Škarice spominje u medijima u negativnom kontekstu. Ukoliko postoji bilo koji nesporazum između pojedinaca i Jadranke postoje drugi načini rješavanja. Kakva su druga iskustva, o tome ne mogu, jer u njih nisam upućena, ali moje iskustvo je sljedeće: Autogeni trening.

Prikaži više...
  Sara Abramović    7.8.2018. 21:15

Potaknuta nedavnim medijskim napadom na Jadranku Škaricu, imala sam potrebu reći hvala Jadranki što mi je pomogla da živim kvalitetniji, odgovorniji, sretniji, zreliji i zdraviji život. Zahvalnost koju imam spram nje je neprocjenjiva i sretna sam što sam odlučila usvojiti i živjeti znanja autogenog treninga jer to je zaista bila.

Prikaži više...
  Nataša Brajdić    7.8.2018. 21:23

Jadranku poznajem već 20 godina. Kao voditelj AT oduševila me prije svega njena stručnost, human i individualni pristup svakom polazniku, empatičnost i brižnost. Kroz AT naučila sam kako biti bolja prema sebi i drugima, kako se uspješnije nositi s problemima... i na tome joj veliko HVALA. Nataša Brajdić

  Katarina Janković    7.8.2018. 21:40

Autogeni trening prakticiram 3 godine, te povremeno posjećujem Jadrankina predavanja. Vrlo sam zahvalna Jadranki na prenesenom znanju, koje je značajno utjecalo na kvalitetu mog života. Katarina Janković

  Andreja Radinger    7.8.2018. 21:51

Draga Jadranka, svi mi plivamo kroz život kako najbolje znamo i umijemo, ali ja plivam puno snažnije i bolje nakon edukacije koju sam prošla kod tebe. Hvala za sva znanja koja si nam prenijela i svo razumijevanje koje si pokazala. Na spomen AT-a ja čujem samo "Ti to možeš",.

Prikaži više...
  Bruno Crnečki    8.8.2018. 17:29

Draga Jadranka, Hvala Ti! Pomogla si mi da svoj život učinim ljepšim, sretnijim i kvalitetnijim. Također da dajem ljudima (posebno djeci) koji su mi blizu ili dalje, primjer Dobroga. Da u privatnom i poslovnom životu primam i dajem s Ljubavlju. .

Prikaži više...
  Dubravka Španjol    8.8.2018. 17:35

Ovo je mali ludi kamenčić za veliku stepenicu. Moja zahvala za Tvoj udio u mom životu i pozitivne misli s Tobom su. Lijepi pozdrav, Dubravka Španjol

  Ivana Šljivić    8.8.2018. 18:22

Završila sam obuku autogenog treninga u školi Jadranke Škarice prije skoro 3 godine. Malo je reći da mi je ta škola spasila i promijenila život na najbolji mogući način. Ova znanja su za mene najveće blago jer nas se uči kako si u svemu i uvijek u životu možemo.

Prikaži više...
  Jelena Kutle    8.8.2018. 18:23

Jadranku Škaricu upoznala sam prije 20 godina kad sam kod nje završila tečaj Autogenog treninga. Dobila sam izvrsna znanja koja su mi pomogla da živim svoj život kvalitetnije i ispunjenije. Uz to, u Jadranki sam pronašla osobu kojoj se uvijek mogu obratiti za pomoć, savjet i podršku i to mi.

Prikaži više...
  Vladimir Grgesina    8.8.2018. 18:26

Ovim putem želim Jadranki Škarici dati podršku kao čovjeku i voditelju autogenog treninga i na svemu joj se zahvaliti. Lijepi pozdrav, Vladimir Grgesina

  Mario Maričić    8.8.2018. 18:41

Draga Jadranka, hvala ti na dugogodišnjoj potpori i učenjima. Trenutna događanja u medijima ostavila su me u šoku i nevjerici. Hvala ti još jednom, uz tebe sam! Lijepi pozdrav, Mario Maričić

  Ana Marušić    9.8.2018. 22:55

Draga Jadranka i Mira, vjerujem da vam ovaj događaj nije nimalo lak. Ovim putem želim vam poslati podršku i veliki zagrljaj. Ja znam da sam svojom voljom prije 8 godina bez ikakvih pritisaka i nagovaranja došla, ostala i imam namjeru opet doći. Samopouzdanje, odlučivanje i vjera koju sam pronašla u.

Prikaži više...
  Đurđa Rafaj    10.8.2018. 18:41

Poznata je izreka u pravu koja glasi: „Neka se čuje i druga strana“. U svjetlu događanja vezanih uz Jadranku Škaricu medijska je graja toliko jaka i zaglušujuća, pa se teško može čuti/pročitati bilo što drugo osim ružnih komentara. Naglasak je na jednoj strani priče, dok se druga strana poprilično.

Prikaži više...
  Gordana Persoglia    10.8.2018. 18:42

Ovim pismom dajem punu podršku Jadranki Škarici. Ono što se piše o njoj čista je njena suprotnost. Oni koji ju blate i govore da ih je prevarila govore o samima sebi, a ne o njoj. Sve što govore laž je i zlonamjerna manipulacija. Za mene je Jadranka moja učiteljica..

Prikaži više...
  Mirjana Krajačić    10.8.2018. 18:43

Kada se nađeš u novoj životnoj situaciji i izgubiš ljude kojima si vjerovao, a najviše se i bojiš gubitaka, onda na AT-u Jadranke Škarice nađeš podršku i učiš kako otpustiti ljude na koje si se navezala i učiš da si vrijedna, kako se izboriti za sebe, donositi odluke, SAMA, bez.

Prikaži više...
  Ivana Hofman    10.8.2018. 18:44

Draga Jadranka i dragi "moji" učitelji, HVALA vam na ZNANJIMA AT-a, HVALA što postojite i što su takva prirodna učenja dostupna uz vas. Osjećam snagu i vjeru u ovoj nemilosrdnoj situaciji i neizmjernu čast što sam polaznica AT-a više od 3 god. Od srca, Ivana Hofman

  Maja Ćosić    10.8.2018. 18:44

Draga Jadranka veliki je blagoslov učiti i rasti kroz znanja koja nam nesebično prenosiš i svojim primjerom i autentičnošću pokazuješ kako živjeti u Ljubavi, Razumijevanju, Prihvaćanju, Opraštanju, Mudrosti, Hrabrosti, Zahvalnosti i Miru unatoč okolnostima. Hvala, hvala, hvala! Maja Ćosić

  Mirjana Majdandžić    10.8.2018. 18:45

Potaknuta teškim i ozbiljnim događanjima hoću biti stvarna podrška Jadranki. Kroz AT sam naučila puno i sva znanja su mi pomogla u životu. Lijepi pozdrav, Mirjana Majdandžić

  Valentina Majdandžić    10.8.2018. 18:45

Ovim putem želim zahvaliti Jadranki i dati joj podršku, osobi koja mi je pružila znanja i učenja prije 15 godina i nastavila u slijedećih par. U tom periodu mi je uistinu bila potpora i hvala joj na tome. Lijepi pozdrav, Valentina Majdandžić

  Marta Stipčević    11.8.2018. 16:42

U životu nisam srela osobu s toliko strpljenja, bezrezervnosti, vjere i želje da prenese sve što zna na način da sami osvijestimo koliko smo vrijedni, koliko zaslužujemo, koliko smo moćni, slobodni i prekrasni. I kakvim MI to očima gledamo sve što se dešava. Hvala ti na svakoj podršci, vrijednim učenjima.

Prikaži više...
  Anamarija Brenković    11.8.2018. 16:44

Draga Jadranka, velika je privilegija, čast i sreća poznavati te! Hvala za svu tvoju ljubav, dobrotu, prihvaćanje, razumijevanje i podršku. Voli te tvoja, Anamarija Brenković.

  Danijela Lovinčić    11.8.2018. 17:28

Draga Jadranka, Hvala ti što si nam odličan učitelj autogenog treninga. Hvala ti što si uvijek poticala da mislimo svojom glavom. Umjesto da si nas hranila ribom, naučila si nas samostalno loviti ribu. To je uvijek teži, ali jedini ispravni put. Ljudi smo i različiti smo pa.

Prikaži više...
  Tihana Babić    11.8.2018. 19:56

Draga Jadranka, jako mi je žao što prolaziš ovaj javni linč, ali znaj da nisi sama... Zahvalna sam ti na svemu što si me naučila, kako da sama sebe bolje upoznam, kako da sebi lakše pomognem, kako je Život uvijek na strani hrabrih i marljivih. Ja nikad nisam čula.

Prikaži više...
  Mirna Supek    11.8.2018. 19:57

Godinama sam polaznica Autogenog treninga koji vodi Jadranka Škarica i teško mi je shvatiti kako itko njena učenja (da volimo sebe, volimo druge, opraštamo sebi i drugima, živimo sada i hrabro koračamo naprijed, bez filozofiranja i beskonačnog preispitivanja), može protumačiti kao prisilu ili manipulaciju. Ali učili smo i da ne.

Prikaži više...
  Tatjana Kelemen    11.8.2018. 21:21

Jadranka Škarica, učitelj i prijatelj. Autogeni trening pod njenim vodstvom – najinteresantnije i najintenzivnije iskustvo u mom životu. Već u prvim danima obuke primijetila sam pozitivne promjene na sebi i ljudima oko sebe. Jadranka, uz tebe sam. Tatjana Kelemen

  Silvia Vitanović    12.8.2018. 21:31

Draga Jadranka, grlim te! Zahvalna sam što sam se u svom životu srela s autogenim treningom - što sam tu priliku dobila. Uputstva za život ne dobijemo kada se rodimo odnosno dođemo na ovaj svijet. A vrijedi učiti o životu. Vrijedi učiti o čovjeku. Jer, što nam drugo.

Prikaži više...
  Anka Cerovečki    12.8.2018. 21:32

Draga Jadranka, prije petnaest godina krenula sam na autogeni trening i od tada sam puno toga od tebe naučila. Ono što bi sada izdvojila jest: misliti svojom glavom, donositi odluke, provoditi ih u djelo i iza njih odgovorno stajati. Hvala ti! Lijepi pozdrav, Anka Cerovečki

  Natalija Breka    12.8.2018. 21:33

Draga Jadranka, Hvala ti na svim godinama što si bila uz mene, pomagala mi da savladam izazove, radovala se sa mnom kad sam ostvarila svoje ciljeve i pružala mi podršku kada mi je bila potrebna. Hvala ti na tvom trudu i uloženom vremenu, hvala ti na svemu što.

Prikaži više...
  Marina Horvatinec    13.8.2018. 8:38

Draga Jadranka, pridružujem se svima onima koji su uz tebe i svima koji zajedno s tobom rade velike stvari za nas mnoge. Ovaj svijet bi bio ljepše i ugodnije mjesto za život kad bi ljudi htjeli vidjeti, čuti, osjetiti ono što ti učiš i pokazuješ, živiš, vjeruješ. Dugogodišnja.

Prikaži više...
  Dragica Cigić    13.8.2018. 16:38

Sve ovo što se događa u zadnje vrijeme, sve optužbe i ružne riječi u medijima upućene prema mojoj učiteljici autogenog treninga, jednostavno je nespojivo s njom. Devet godina sam njezina polaznica i u sve to vrijeme učenja nisam doživjela, ni čula, ni naslutila niti manipulaciju, niti bilo kakvo.

Prikaži više...
  Miroslava Medić    15.8.2018. 8:39

Jadranku sam upoznala davne 1997 godine. Tada sam bila u velikoj tuzi i bez volje za život. Pokazala mi je put i način kako da se iz toga izvučem, a dalje je sve ovisilo o meni. Danas sam sretna i zadovoljna osoba i živim punim plućima i zato joj velika.

Prikaži više...
  Lucija Neal    15.8.2018. 8:42

Jadranku poznajem skoro 20 godina i znam ju kao vrlo toplu, iskrenu i velikodušnu osobu. U tom razdoblju mi je bila ogromna podrška kroz mnoge teške životne situacije i od nje sam naučila neopisivo mnogo. Zbog toga znam da sam spremna suočiti se sa bilo kojom životnom situacijom ma kako.

Prikaži više...
  Ružica Mršić    15.8.2018. 16:19

15 godina sam pohađala AT kod Jadranke Škarice. Zahvaljujem joj na bezgraničnom davanju sebe i svog znanja. Hvala ti! Ružica Mršić

  Ivica Mršić    15.8.2018. 16:20

Sada je prava prilika da se zahvalim i dam podršku Jadranki za znanje koje sam dobio svih ovih godina učenja. Ivica Mršić

  Barbara Unković    16.8.2018. 14:31

Jadranka je vrlo profesionalna, odgovorna i vrijedna žena, stručnjak u svom području rada koja mi je prenijela znanje, godinama podučavala i podržavala na mom putu kojeg sam si sama odabrala. Toliko sam zahvalna što mi je došla na put, tada davne 1997. godine gdje sam kao vrhunski sportaš dobila podršku.

Prikaži više...
  Ana Vucić    16.8.2018. 17:44

Uskoro navršavam 80 godina života. S Jadrankom i autogenim treningom sam 18 godina i mogu reći sve najbolje o Jadranki, njenom radu i autogenom treningu. Draga Jadranka, bit ću ti zahvalna dok sam živa na pomoći koju si nesebično dala meni i mojoj obitelji. Naučila si me.

Prikaži više...
  Mirela Crnčić    16.8.2018. 19:53

…Draga Jadranka, hvala ti na vremenu, znanju i ljubavi koje si mi davala svih ovih godina. Naš zajednički put ide dalje s punim povjerenjem kao i do sada... Lijepi pozdrav, Mirela Crnčić

  Diana Krnic    17.8.2018. 13:14

Draga Jadranka. Dajem ti bezrezervnu podršku. Dajem i podršku svim članovima AT-a. Beskrajno ti zahvaljujem. Lijepi pozdrav, Diana Krnic

  Martina Štimac    17.8.2018. 13:21

Prošla sam 1. stupanj autogenog treninga kod Jadranke prije nekoliko godina. Iako se ne mogu pohvaliti da redovno treniram i primjenjujem sva stečena znanja, spoznaje koje Jadranka prenosi su iskonske i zapravo neophodne u građenju svakog čovjeka i kao takve neizbrisivo ostaju. Sagledati najprije iskreno samog sebe, a onda prihvaćati.

Prikaži više...
  Mateja Prelec    17.8.2018. 13:23

Hvala na zahvalnosti koju osjećam svaki dan kad osvijestim tko sam, što sam i do kud sam dogurala. Hvala na bezuvjetnoj podršci u mojoj želji da promijenim ono što mi se ne sviđa, a da budem dosljedna provoditi ono što mi se sviđa. Hvala i zahvaljujem na najvećem.

Prikaži više...
  Višnja Lovrec    20.8.2018. 17:26

Ja sam 15-tak godina u AT-u i zahvalna sam za svaki sat koji sam provela na Jadrankinim predavanjima. Možda se takvi neugodni događaji moraju dogoditi da osvjestimo koliko nam znači Jadrankino učenje, njezina mirnoća, potpora i iskrenost. Hvala velika, Višnja Lovrec

  Ivana Brkljačić    22.8.2018. 15:58

Mojoj dragoj Učiteljici Jadranki Škarici ovim putem dajem javnu potporu i upućujem ti draga Jadranka zahvalnost na znanjima koja mi prenosiš i što sam uz tebe postala svjesna svoje vrijednosti. Hvala ti što si uz mene i moju obitelj. Cijenim te i poštujem jer si divan čovjek. .

Prikaži više...
  Marinko Milić    22.8.2018. 16:01

U svojih 54 godine života još nisam susreo osobu s toliko ljubavi, ljudskosti i topline, koja me čula i bila spremna dati od sebe najviše kako bi mi pomogla. U mojim najvećim tragedijama i traumama, kad mi je brat poginuo i kad me je život doveo do dna, Jadranka Škarica.

Prikaži više...
  Sanja Schneider    24.8.2018. 17:51

„Što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote…“ Tako grubo, tako mrziteljski, a s toliko laži. Draga Jadranka, uvijek si bila i bit ćeš svjetionik mom brodu i na tome ti jedno veliko HVALA. Sanja Schneider

  Ljiljana Đuričić    25.8.2018. 20:15

Draga učiteljice, hvala ti na svemu što si mi dala i pružila svih ovih godina. Hvala na svim trenutcima podrške, ohrabrenja, utjehe, svim novim spoznajama i saznanjima. Hvala ti na svom vremenu, znanju, trudu, volji, strpljenju i ljubavi što si ih uložila u mene. Uz tebe sam, volim te!.

Prikaži više...
  Đurđica Mahin    26.8.2018. 17:17

Kad sam pročitala tekst koji optužuje Jadranku i autogeni trening bila sam iskreno jako ljuta i pitala sam se s kojim pravom je to tako napisano, a nakon nekog vremena me uhvatila tuga... kakvi smo mi, odnosno kakvi su to ljudi koji s toliko mržnje pišu, zar stvarno nisu.

Prikaži više...
  Ljiljana Croce    26.8.2018. 21:44

Jadranka nam je puno toga životno korisnog dala. Pojedinačni slučajevi i osvetoljubivost su nešto drugo. Mi koji smo pohađali ove seminare nismo se osjećali dijelom nikakve sekte, niti nas je bilo tko na bilo što tjerao. Odlazila sam tamo i opet bih i opet ću, bez obzira na sve što.

Prikaži više...
  Dubravka Petanjek    1.9.2018. 9:40

Jadranka, hvala na pozitivnoj energiji i vraćanju vjere u sebe. Dubravka Petanjek


UKUPNO PISAMA PODRŠKE: 228

Novo na blogu

Ovisnost

ovisnost

Osim psihoaktivnih tvari osoba može biti ovisna o mnogočemu drugom, poput mobitela, televizije, hrane, kocke...

  Opširnije...

Partnerski život u mirovini

partnerski život u mirovini

Mirovina ne znači kraj života, već novi početak kojem se možemo veseliti...

  Opširnije...

Aktivna i pasivna agresija

aktivna i pasivna agresija

Agresija je fizički ili verbalni oblik ponašanja...

  Opširnije...

Odugovlačenje (prokrastinacija)

odugovlacenje

Odugovlačenje može dovesti do ozbiljnijih problema...

  Opširnije...