Autogeni trening


Poštovani posjetitelji web stranice www.autogenitrening.hr,

dana 25.05.2018.godine na snagu stupa Opća uredba o zaštiti podataka – Uredba (EU) 2016/679 (GDRP-General Data Protection Regulation) kojom se regulira zaštita i način čuvanja Vaših osobnih podataka. Tekst Uredbe na hrvatskom jeziku možete pronaći na http://azop.hr/images/dokumenti/626/opca-uredba.pdf

U bazi podataka naše web stranice www.autogenitrening.hr čuvamo Vaše osobne podatke koje ste nam povjerili prijavljujući se na obrascima za svrhe prijave za termine uvodnih predavanja. Osobni podaci korišteni za ovu svrhu su: ime (ime i prezime), e-mail adresa, broj telefona.

U bazi podataka naše web stranice www.autogenitrening.hr čuvamo Vaše osobne podatke koje ste nam povjerili za svrhe prijave na obrazac za primanje newsletter-a. Osobni podaci korišteni za ovu svrhu su: ime i prezime, e-mail adresa.

Hrvatsko društvo za autogeni trening, hipnozu i terapiju i članovi Društva, davatelj franšize, organizator i primatelji franšize, kroz Akademiju autogenog treninga, prikupljaju i koriste osobne podatke naznačene u gore navedenim obrascima jedino za potrebe uspostave i održavanja odnosa s polaznikom obuke Autogenog treninga te iste ne dijelimo s drugim osobama.


Posjetitelj i korisnik naše web stranice www.autogenitrening.hr u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora


Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca na našoj web stranici.


S poštovanjem,

Vaš Web Tim web stranice www.autogenitrening.hr